Vicinity Professional Whiteboardpaint

Waarom Metiez

 

Hans Westerduin 

  

Na 15 ervaring als commercieel directeur bij 2 Multinationals ben ik in 2012 gestart als Algemeen Directeur bij Mobilane.

Met plezier heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten van Mobilane in Leersum. Vanuit deze functie heb ik mijn eigen familie bedrijf opgericht in Noord America met de producten van Mobilane. www.suiteplants.com

En voor mosschilderijen kunt u ook terecht op onze speciale mos website www.mosschilderijen-metiez.com 

Met mijn Nederlandse firma: *Metiez werk ik met de hoogwaardige Mobilane en Vicinity Whiteboard Producten. Onze producten geven een meerwaarde aan elke muur en wand in Nederland.

Mijn doel is om elke leer, werk en leefomgeving tot een betere verblijfplek te maken. 

 

Onze Visie

 

Groene en Witte muren

Nooit meer saaie wanden in een kantoor, school, gang of woonkamer. Eenvoudige witte muren worden functionele grenzeloze whiteboards die door onze nieuwe Eco reninging ook langdurig kunnen worden voorzien van teksten of handlettering. Door onze reiniging blijven de muren als nieuw. *Agile werken komt meer en meer de bedrijven in en met onze whiteboardmuren krijg je mensen in beweging.

En prachtige groen muren die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook gezond zijn voor ieder die in de omgeving van levende planten werkt. Gezelligheid en sfeer laat mensen met meer plezier het werk verrichten. 

 

 

Wij werken met milieuvriendelijke en dampvrije verf Vicinity Professional Whiteboardpaint op waterbasis die geschikt is voor intensief gebruik. Tevens zijn de door ons aanbevolen Pilot Markers milieuvriendelijk en voor 90% recyclebaar en navulbaar. Onze reiniger is op Eco basis wat zeer uniek is voor whiteboardreinigers. Voor onze groene wanden maken wij voornamelijk  gebruik van Mobilane producten. Bewezen kwaliteit en unieke, gepatenteerde eigenschappen. De materialen die gebruikt zijn, zijn recycelbaar  en er is 100% efficiënt watergebruik. Daarnaast dragen levende planten bij tot een gezond binnen milieu. 

 

O.a, Hogeschool Utrecht, Facebook Za, Microsoft Za, Stichting Technasium en het Hip instituut, maken al met veel plezier gebruik van onze Whiteboardpaint.

* Metiz is de Godin van Wijsheid* Agile werken is in beweging komen tijdens je werk

 

Run je een schildersbedrijf  / groothandel en wil je je klanten graag dit unieke product aanbieden? Of wil je onze verf meenemen in je portfolio?

Interested placing Whiteboardpaint on the European marked?  
 

For more information contact us