Groene muur kantoor

Een groene muur op kantoor past perfect bij een modern en duurzaam bedrijf. Door de natuur naar binnen te halen creëer je bovendien een eigentijdse en opvallende look die goed aansluit bij de laatste woontrends. Daarnaast heeft de natuur een positieve invloed op ons allemaal. Wist je bijvoorbeeld dat groen helpt om het concentratievermogen, creativiteit en de productiviteit te verbeteren? Groen draagt bovendien bij aan een gezonde werkomgeving. Zo kan het ziekteverzuim en het stressniveau aanzienlijk verlagen. Door een groene muur floreert dus simpelweg je hele bedrijf!

Metiez ontwerpt groene muren op kantoor

Bij Metiez richten we ons volledig op het ontwerpen van groene muren op kantoor. Wij maken hierbij gebruik van mos. Mos is namelijk zeer veelzijdig, onderhoudsvrij én werk geluidsisolerend. Een moswand kan bijvoorbeeld 95% van het geluid dempen. Met behulp van bijvoorbeeld een mospaneel creëer je rust en privacy op de werkvloer wanneer jij dat wilt. Een andere optie is om met een moswand een saaie muur op te leuken. Voor een extra spectaculair effect kunnen wij in het mos jouw logo of bedrijfsnaam verwerken of gebruik maken van andere planten en natuurlijke elementen.

Onze producten

Iets voor jou?

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Neem gerust contact met ons op!

Ontdek onze groene kantoormuren!

Op onze website lees jij alles wat je moet weten over onze groene kantoormuren. Lees bijvoorbeeld meer over het mos dat wij gebruiken, onze producten en onze werkwijze. Daarnaast kun je in de fotogalerij een goed beeld krijgen van ons werk. Heb je interesse in een moswand? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via de e-mail, telefoon of social media. Op deze manier beantwoorden wij graag al jouw vragen of kunnen we een sfeerimpressie voor je maken met behulp van Photoshop. We hopen je graag snel te verwelkomen bij Metiez!

Onze klanten

Contact

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Waarom Biophillic design je leven of dat van je werknemers positief kan veranderen? We leggen het je graag uit! Neem contact op zodat we iets af kunnen spreken.

©2024 Metiez

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

FAQ