wanddesign van mos door metiez uit wamel

MossWall

Levert jullie entree een warm welkom aan bezoekers? Mag het ziekteverzuim naar beneden of verdient de wachtruimte meer sfeer? Onze moswanden zijn een perfect product voor deze situaties. De wetenschap leert ons dat uitzicht op groen een zeer positief effect heeft op de gezondheid. Een moswand bij binnenkomst of in een wachtruimte zorgt voor een duurzaam beeld en valt daarnaast lekker op! Kortom, het houdt de mensen bezig. Dát is de kracht van de natuur.

Gezond en groen

De natuur is om die reden dan ook onze favoriete adviseur. De wetenschap laat zien dat ziekteverzuim significant afneemt, mensen zich rustig voelen en je brein creatiever wordt bij uitzicht op groen. “Even er tussenuit” is minder nodig als je de natuur terug naar binnen haalt. Voor grote én kleine organisaties scheelt dit kosten, vermindert het omgevingsgeluid en laat je zien dat je werknemers ertoe doen!

Zorg en gemak

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe je kantoor eruit kan zien met een moswand? Stuur ons een aantal foto’s van de gewenste ruimte en wij zorgen voor een voorbeeld. Een keuze maken is dan veel makkelijker. Ook is het implementeren van een bedrijfslogo mogelijk. Zo maken we je moswand persoonlijker en krijgt deze meer impact. Heb je inmiddels zelf ideeën die je wil delen? Wij zijn benieuwd!

Groot denken

Onze moswanden produceren we op ieder gewenst formaat. Groot én klein. Ons 100% natuurlijke mos kan een volledige muur vullen, een aantal panelen of slechts de balie in de ontvangstruimte. Logo’s, kenmerkende voorwerpen of een eigen idee, alles is mogelijk! Wij komen graag in contact om te kijken naar wat jullie wensen zijn zodat we samen zorgen dat onze moswand perfect in jullie ruimte past! Bel gerust voor meer informatie!

Specificaties:

  • Verkrijgbaar in alle formaten
  • Photoshop voorbeeld mogelijk
  • Keuze uit platmos, rendiermos, bolmos en ons nieuwe varenmos
  • Geschikt voor alle binnenruimtes
  • Geen onderhoud nodig
  • Geen water, licht of warmte nodig
  • Ons mos is 100% natuurlijk
  • Specifieke kleurwensen? Dat is mogelijk op aanvraag

Meer informatie

Nieuwsgierig naar alle opties en mogelijkheden voor een prachtige MossWall? Welke soorten mos zijn er eigenlijk verkrijgbaar en welke kleuren kan je kiezen? Bezoek www.metiez.shop voor meer informatie.

Thuis in groen

Bij Metiez zijn we thuis in groen. Geïnspireerd door de wetenschap willen wij meer natuur in onze stedelijke woon- en werkomgeving. De natuur is onze beste raadgever, inspirator en kalmeert ons dagelijks. Iedereen weet dat een wandeling door het bos ervoor zorgt dat je meer rust voelt. De realiteit is echter dat we ook hard werken aan onze dromen en daardoor druk zijn. Om die reden halen wij de natuur terug naar binnen. Simpelweg omdat de natuur ertoe doet!

©2024 Metiez

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

FAQ