MossDivider

Verdient jullie werkplek meer sfeer? Zijn de ideeën vol kleur maar de muren wit? Overal ter wereld worden werkplekken groener en is er meer behoefte aan flexibele werkruimtes. Om dit mogelijk te maken hebben wij de MossDivider ontwikkeld. Dit zijn mobiele moswanden die op iedere gewenste afmeting geproduceerd kunnen worden. Hiermee creëer je eenvoudig groene werkplekken die zorgen voor privacy én rust!

Privacy & minder geluid

Een MossDivider biedt privacy, is geluidsabsorberend en stimuleert onze hersenen. Medewerkers kunnen ongestoord hun werk doen zonder dat de open sfeer verloren gaat. Bellende collega’s zijn minder snel vervelend, je kunt zachtjes muziek aanzetten of simpelweg met meer stilte je werk doen. Onze MossDividers zijn multifunctioneel, staan stevig op hun voet en zijn zeer scherp geprijsd.

Plaatsing & ROI

Werkomgevingen kunnen enorm verschillen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Onze MossDivider is in te zetten op iedere werkplek. Van horeca, gemeentes en instellingen tot aan sauna’s, vliegveldhallen en overheidsgebouwen. Dankzij de MossDivider neemt ziekteverzuim af en de productiviteit toe. Uiteindelijk betaald de MossDivider zichzelf terug. Zijn er vragen over de return of investment van onze producten?

Custom made

Onze stabiele MossDivider is een product dat we in overleg samenstellen. Welke houtsoort gebruiken we voor het frame? Welk formaat dient de MossDivider te hebben? Mogen er wieltjes onder of is een plaat voldoende?  Iedere werkruimte is anders en dat begrijpen we maar al te goed. Ben je nieuwsgierig of een MossDivider past binnen jouw werkomgeving?

*Dit is een voorbeeld, al onze MossDividers worden op maat gemaakt.

Specificaties:

  • Bevat een houten lijst op maat
  • Verkrijgbaar in meerdere houtsoorten
  • Keuze uit platmos, rendiermos en ons bekende bolmos
  • De voet kan met of zonder wieltjes geleverd worden
  • Eenvoudig te verplaatsen met én zonder wieltjes
  • Bij de juiste dekking absorbeert mos tot 95% van het geluid
  • Verkrijgbaar in verschillende groentinten
  • Specifieke kleurwensen? Dat is mogelijk op aanvraag

Meer informatie?

Benieuwd naar welke opties er mogelijk zijn, welke materialen er gekozen kunnen worden en welke houtsoorten zijn er mogelijk voor de houten lijst? Bezoek onze shop site voor meer informatie!

Thuis in groen

Bij Metiez zijn we thuis in groen. Geïnspireerd door het boek Biophilia van Edward Wilson uit 1984 weten we dat de mens een hang heeft naar levende dingen. De natuur was namelijk duizenden jaren ons thuis. Het was een plek van leven, lachen en overleven. Geen wonder dat een huis een thuis kan worden dankzij meer groen. Deze kennis inspireert ons met een MossDivider het groen weer naar binnen te halen.

©2024 Metiez

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

FAQ