Over ons

Bij Metiez vinden we dat de natuur ertoe doet. Dag voor dag proberen we de wereld een stukje groener te maken. Wij, Anja en Hans Westerduin, doen dat door onderhoudsvrije mos producten te leveren. Denk daarbij aan subtiele groene toevoegingen aan je kantoorinterieur tot enorme eyecatchers in ontvangsthallen en vergaderruimtes. We zijn een klein bedrijf dat snel schakelt, topkwaliteit levert en graag met je meedenkt én doet!

Een voorbeeld van onze flexibiliteit is het installeren van een moswand van 55m2 voor Garnier L’Oréal op Hoog Catharijne in Utrecht. Binnen twee weken is dit project bedacht, opgezet én gerealiseerd. We werken door heel Nederland en leveren nagenoeg aan de hele wereld. Kwaliteit, oog voor detail en scherpe prijzen, daar streven we dagelijks naar. Nieuwsgierig naar hoe een mos creatie eruit kan zien op jouw kantoor? Door middel van Photoshop creëren we geheel vrijblijvend een duidelijke sfeerimpressie. Hierdoor weet je wat je koopt! Wel zo prettig.   

Ons einddoel is altijd om een uitgebreide lach op het gezicht van onze klant te krijgen. Ben je op zoek naar een MossDivider, Urban Jungle Wall, MossWall of andere mos creatie? Neem direct contact op en laat je verrassen! We kijken ernaar uit om met je in contact te komen en vergeet niet: Nature Matters!

 

Warme groet,

Anja, Hans en de rest van het Metiez team

Onze visie

Wij bij Metiez geloven in de kracht van natuur. De wetenschap, creatieve wereld en velen andere halen hun inspiratie uit onze natuurlijke omgeving. Slimme oplossingen, prachtige kunstwerken en talloze toepassingen vinden hun oorsprong in deze onuitputtelijke bron van kennis en creatie. Dit fundament prikkelt ons om de natuur weer naar ons toe te halen. Het maakt ons lijf gezonder, de omgeving mooier en ons brein rustiger. Niks meer, niks minder.

Contact

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Waarom Biophillic design je leven of dat van je werknemers positief kan veranderen? We leggen het je graag uit! Neem contact op zodat we iets af kunnen spreken.

©2024 Metiez

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

FAQ