Een platmoswand met ingebouwde tv door Metiez wamel

CustomMoss

Het mos dat we bij Metiez gebruiken kan in allerlei vormen gepresenteerd worden. Lange smalle stroken langs het plafond, mos op de vloer of in een andere vorm naar keuze. Alles is mogelijk bij een CustomMoss project. Hebben je medewerkers altijd toffe ideeën over het interieur? Nodig ze eens uit om mee te denken! Je laat zien dat je medewerkers ertoe doen en het zal je verbazen waar ze mee komen. Of heb je zelf ideeën waar je hart sneller van gaat kloppen? Deel ze gerust! De natuur overleeft niet zonder samen te werken. Wij nemen dat graag over. Zullen we samen aan de slag?

Mos op maat

Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van mos producten zijn we vaak verrast door de creativiteit van onze klanten. Niemand weet beter wat past bij het bedrijf dan de medewerkers of directie zelf. We laten ons om die reden graag meenemen in het verhaal van jullie bedrijf. Welke waarden willen jullie uitstralen en hoe zetten we die om in een CustomMoss project? Laten we dat samen uitzoeken!

Verken de mogelijkheden

De voordelen van meer natuur op de werkvloer zijn enorm. De akoestiek verbetert aanzienlijk, je medewerkers kunnen zich beter concentreren en het oogt zacht en prettig. We hebben graag even contact om te mee te denken over de mogelijkheden en eventuele locaties waar het mos geplaatst kan worden. Hoe gekker de ideeën, hoe leuker we dat vinden. Daag jij ons uit?

Specificaties:

  • Verkrijgbaar voor iedere ruimte
  • Geen water, licht en onderhoud nodig
  • Door natuurlijke behandeling blijft ons mos authentiek en soepel
  • Verkrijgbaar in alle vormen en afmetingen
  • Naast mos zijn hout, bladeren, dennenappels en plantentakken optioneel
  • Bedrijfslogo’s kunnen op meerdere manier worden toegepast
  • Zeer goede prijs-kwaliteits verhouding

 

Meer informatie

Om na te kunnen denken over een CustomMoss project moet je uiteraard weten wat er mogelijk is en met welke onderdelen je een pracht project kunt samenstellen. Daarvoor verwijzen we je graag naar https://www.metiez.shop. Zien we je daar?

Thuis in groen

Bij Metiez zijn we thuis in groen. Mensen zoeken graag de natuur op als ze niet lekker in hun vel zitten of behoefte hebben aan een ander perspectief. Een andere kijk op de omgeving geeft vaak een andere kijk op de situatie. Deze creativiteit maakt ons mensen uniek en geeft ons de mogelijkheid om prachtige dingen te creëren en buiten gebaande paden te denken. De natuur doet ertoe, daar kunnen we niet omheen.

©2024 Metiez

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

FAQ