Groene wand kantoor

Een groene wand op kantoor is de manier om van een saaie muur een eyecatcher te maken. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat groen diverse voordelen heeft op onze gezondheid, productiviteit, creativiteit en gemoedstoestand. Een extra reden dus om voor een groene wand te kiezen! Bij Metiez richten wij ons daarom volledig op het ontwerpen en plaatsen van moswanden. Deze groene wanden zijn onderhoudsvrij, praktisch en zeer geschikt voor op kantoren, scholen, overheidsinstellingen en andere bedrijven. Een ander belangrijk voordeel van mos is dat het voor 95% geluidsisolerend werkt.
Met een moswand heb je dus niet langer last van kletsende collega’s, muziek of andere achtergrondgeluiden.

Groene wand kantoren volgens jouw wensen!

Bij Metiez maken we een groene wand voor kantoren volledig volgens jouw wensen. Zowel qua kleur, formaat als uitvoering bieden we jou verschillende opties. Ga bijvoorbeeld voor een klassieke groene wand, een moswand met daarin jouw logo verwerkt of een mospaneel. Een mospaneel is ideaal als jij met een groene wand privacy en rust wilt creëren. Gebruik de panelen bijvoorbeeld tijdens meetings, tussen de bureaus, in de kantine of als iemand gaat kolven. De mospanelen zijn snel en eenvoudig te verplaatsen, wat deze groene wand zeer praktisch en onmisbaar op een modern kantoor maakt!

Onze producten

Iets voor jou?

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Neem gerust contact met ons op!

Interesse in een groene kantoorwand?

Heb je interesse in een groene kantoorwand? Neem dan een kijkje op onze website. Hier lees je meer over onze producten en krijg je een goede impressie van ons werk. Voor meer informatie kun je ons natuurlijk ook bellen, e-mailen of benaderen via social media. Wij staan jou graag te woord én kunnen een vrijblijvende sfeerimpressie voor je maken. Met Photoshop kunnen we namelijk een foto van jouw kantoor bewerken. Zo krijg je een goed beeld van hoe een groene wand er op jouw kantoor uit zou zijn. Wacht dus niet langer en kies voor groen op de werkvloer!

Onze klanten

Contact

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Waarom Biophillic design je leven of dat van je werknemers positief kan veranderen? We leggen het je graag uit! Neem contact op zodat we iets af kunnen spreken.

©2024 Metiez

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

FAQ