Mos muur kantoor

De natuur naar binnen halen is hip, duurzaam en biedt diverse gezondheidsvoordelen. Zo helpt groen om het ziekteverzuim op het werk te verlagen, werkt het rustgevend én stimuleert het de creativiteit. Verdiep je daarom eens in het plaatsen van een mos muur op kantoor. Een mos muur heeft geen onderhoud nodig en vormt een opvallende eyecatcher in het interieur. Deze groene muur is daarom een perfect alternatief voor planten en de ideale manier om een saaie muur of kille ruimte op te spicen. Plaats de mosmuur bijvoorbeeld in de werkruimtes, de hal, wachtruimtes of de bedrijfskantine.

Vind de perfecte kantoor mosmuur bij Metiez

Bij Metiez vind je een kantoor mosmuur die aan jouw wensen voldoet. Kies voor een standaard groene muur of laat je bedrijfslogo bijvoorbeeld in het mos verwerken. Een mosmuur met bedrijfslogo is erg geschikt voor bij de receptie of in de vergaderzaal. Daarnaast koop je bij ons mosmuren in verschillende maten en vormen, of muren waarin ook planten en andere natuurlijke elementen zijn verwerkt. Deze Urban Jungle Walls geven jouw kantoor een ontspannen en tropische vibe. Tot slot kunnen wij onze Kokedama’s (soort mosballen) aanraden als je op zoek bent naar een onderhoudsvrije plant die op elk denkbare plek kan staan of hangen.

Onze producten

Iets voor jou?

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Neem gerust contact met ons op!

Interesse in een mos muur op kantoor?

Heb je interesse in een mos muur op kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en social media. Op onze website vind je meer informatie over onze producten, over mos en over ons bedrijf. Tot slot kun je in de fotogalerij een goede impressie krijgen van het werk dat wij leveren. Laat je door deze foto’s inspireren of stuur ons een foto van de ruimte die je onder handen wilt nemen. Wij kunnen met Photoshop een voorbeeld maken van hoe de mosmuur er uit zal gaan zien!

Onze klanten

Contact

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Waarom Biophillic design je leven of dat van je werknemers positief kan veranderen? We leggen het je graag uit! Neem contact op zodat we iets af kunnen spreken.

©2024 Metiez

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

FAQ