Mospaneel

Ben jij op zoek naar dé manier om flexibele werkplekken te creëren op jouw kantoor? Ontdek dan de mogelijkheden voor een mospaneel. Dit is een groen bord (in de door jou gewenste afmetingen) die je makkelijk kunt verplaatsen. Het bord kan zowel met als zonder wieltjes worden geleverd. Naast dat het paneel zorgt voor privacy, biedt een moswand nog veel meer voordelen. Zo werkt mos geluidsisolerend (wat ideaal is als je in alle rust wilt werken of vergaderen) en draagt mos bij aan een productieve werkplek. De natuur heeft namelijk diverse positieve invloeden op onze gezondheid, concentratievermogen en creativiteit.

Verschillende soorten mospanelen

Onze mospanelen – die wij ook wel MossDividers – noemen, zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kies jij voor de kleur en het soort mos die het beste bij jouw interieur passen. Het paneel heeft bovendien een houten frame, waarvoor verschillende houtsoorten gebruikt kunnen worden. Daarnaast wordt het mospaneel op maat gemaakt. Hierdoor past hij altijd perfect bij jouw wensen en werkruimte. Kies bijvoorbeeld voor een aantal kleine paneeltjes met wieltjes voor tussen de bureaus, of voor een groot paneel om de vergaderruimte of gebedsruimte net wat meer privacy en rust te geven. De opties en mogelijkheden zijn eindeloos!

Onze producten

Iets voor jou?

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Neem gerust contact met ons op!

Moswanden, mosplanten en mospanelen kopen

Naast mospanelen kopen, kun je bij ons nog veel meer producten met mos kopen. Denk hierbij aan een mooie moswand of onderhoudsvrije mosplanten voor op kantoor. Al onze producten zijn natuurlijk, duurzaam en volledig onderhoudsvrij. Je hoeft bovendien niet bang te zijn voor insecten of andere nadelen die de meeste planten wel hebben. Wil je meer informatie? Kijk dan eens rond op de website. Hier lees je meer over onze werkwijze en kun je alvast een impressie krijgen van ons werk. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail of social media.

Onze klanten

Contact

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Waarom Biophillic design je leven of dat van je werknemers positief kan veranderen? We leggen het je graag uit! Neem contact op zodat we iets af kunnen spreken.

©2024 Metiez

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

FAQ