Moss wall panels

Heb jij wel eens van moss wall panels gehoord? Dit zijn panelen geheel gemaakt van mos. Naast dat je met deze panelen snel en eenvoudig privacy creëert op de werkvloer, heeft mos ontzettend veel goede eigenschappen. Zo werkt mos geluidsisolerend en draagt het bij aan een gezonde en productieve werkomgeving. Daarnaast staan de mospanelen hip in elke ruimte. Het past dan ook perfect bij moderne bedrijven. Gebruik de panelen bijvoorbeeld om flexplekken te maken op kantoor, zorg voor rust tijdens het kolven of bidden of plaats ze in een ruimte als je een belangrijke meeting of vergadering hebt.

Moss wall panelen volgens jouw wensen

Bij Metiez maken wij moss wall panelen geheel volgens jouw wensen. Zo worden alle panelen op maat gemaakt, waardoor jij altijd voor de perfecte afmetingen kunt kiezen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende hout- en mossoorten. Kies tot slot voor een bepaalde kleur en ga voor een paneel met of zonder wieltjes. Wij zijn geheel flexibel en luisteren graag naar jouw eisen. Uiteraard kunnen wij jou ook adviseren, bijvoorbeeld over hoe je met het mospaneel de akoestiek in een ruimte kunt verbeteren of over het formaat van de panelen.

Onze producten

Iets voor jou?

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Neem gerust contact met ons op!

Moss wall paneel en meer producten met mos!

Naast een moss wall paneel, koop je bij Metiez nog veel meer producten met mos. Alle producten zijn speciaal ontworpen om jouw kantoor een eigentijdse look te geven en bij te dragen aan een gezonde en fijne werkomgeving. Het voordeel van mos is dat het zeer multifunctioneel is, praktisch is en geen onderhoud nodig heeft. De panelen zijn dan ook een prima investering in de toekomst van jouw bedrijf! Neem voor meer informatie een kijkje op de website of contacteer ons direct. via de e-mail, telefoon of social media helpen we jou graag.

Onze klanten

Contact

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Waarom Biophillic design je leven of dat van je werknemers positief kan veranderen? We leggen het je graag uit! Neem contact op zodat we iets af kunnen spreken.

©2024 Metiez

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

FAQ