Moswand binnen

Groen is een trend die we op alle gebieden terug zien. Zowel qua levensstijl als qua interieur kiezen we massaal voor groene opties. Ook op kantoor kunnen we niet meer om deze trend heen. Soms wordt de natuur zelfs letterlijk binnen gehaald door te kiezen voor een kantoortuin, verticale tuin, natuurlijke elementen en veel planten. Het nadeel van deze ontwikkeling? Dat is dat groen vaak veel onderhoud nodig heeft. Ben je op zoek naar een praktische oplossing hiervoor? Ontdek dan de mogelijkheid voor een moswand binnen. Een moswand is compleet onderhoudsvrij, duurzaam en hip!

Voordelen van moswanden binnen

Moswanden binnen bieden diverse voordelen. Allereerst staat het natuurlijk mooi en hip. Het past perfect bij moderne en duurzame bedrijven. Het is dan ook de perfecte manier om van een kille ruimte een gezellige werkplaats te maken. Daarnaast werkt mos deels geluidsisolerend. Het helpt daarom om geluidsoverlast te verminderen en de akoestiek te verbeteren. Wel zo fijn als je werknemers of collega’s graag in alle rust willen werken of vergaderen. Tot slot heeft groen positieve invloeden op de gemoedstoestand, gezondheid en creativiteit van mensen. Het draagt dus effectief bij aan een productievere werkplek!

Onze producten

Iets voor jou?

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Neem gerust contact met ons op!

Meer informatie over binnen moswand

Wil je meer informatie over een binnen moswand? Kijk dan even rustig rond op onze website. Hier vind je alles wat je moet weten over het mos dat wij gebruiken, de producten die wij aanbieden en ons bedrijf. Daarnaast kun je online foto’s bekijken van het werk dat wij reeds geleverd hebben. Wellicht kun je je hierdoor alvast laten inspireren! Heb jij een compleet ander idee in gedachte of kun je je juist nog geen voorstelling maken van een moswand binnen? Stuur ons dan foto’s van jouw werkplek. Met Photoshop kunnen wij laten zien hoe de moswand eruit zal gaan zien. Met vragen kun je ons natuurlijk ook altijd even bellen, een e-mail sturen of benaderen via social media. graag tot ziens bij Metiez!

Onze klanten

Contact

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Waarom Biophillic design je leven of dat van je werknemers positief kan veranderen? We leggen het je graag uit! Neem contact op zodat we iets af kunnen spreken.

©2024 Metiez

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

FAQ