Moswand kantoor

De tijd dat een kantoor een steriele, strakke plek moest zijn is allang voorbij. Steeds meer mensen realiseren zich namelijk dat je kantoor een visitekaartje is. Bovendien kan een mooie en slim ingerichte werkplek bijdragen aan de productiviteit. Onder andere door de natuur binnen te halen, verbeter jij de creativiteit en werksfeer. Zo werkt groen rustgevend, verbetert het de concentratie en productiviteit en draagt het bij aan een gezonde werkomgeving. Wil jij graag meer groen op het werk maar geen onderhoud? Dan vertellen wij je graag alles over een moswand op kantoor plaatsen. Een moswand is onderhoudsvrij, praktisch en helemaal hip.

Moswanden kantoor: de opties zijn eindeloos!

Metiez is een bedrijf dat zich volledig richt op het plaatsen van moswanden op kantoor of andere werkplekken. Doordat mos zeer veelzijdig en praktisch is, zijn de mogelijkheden in principe eindeloos. Van het plaatsen van mos tot aan het plafond tot aan het ontwerpen van een moswand met jouw bedrijfslogo: wij draaien onze hand er niet voor om. Andere producten die wij leveren zijn onder andere een Urban Jungle Wall (moswand met daarin tevens andere planten en elementen verwerkt) en onze onderhoudsvrije mosplanten: de Kokedama’s. Tot slot werken wij met verschillende soorten en kleuren mos.

Onze producten

Iets voor jou?

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Neem gerust contact met ons op!

Ontvang meer informatie over kantoor moswand bij Metiez

Wil jij graag meer informatie over een kantoor moswand? Neem dan contact op met ons team. Via de e-mail, telefoon of social media staan wij jou graag te woord. Daarnaast vind je op onze website veel informatie over ons, onze producten en over mos. Online kun je bovendien alvast wat foto’s bekijken in de fotogalerij. Zo krijg je alvast een beeld van hoe een moswand er bij jou op de zaak uit zou kunnen zien. Tot slot bieden wij jou de optie om vrijblijvend een sfeerimpressie te maken via Photoshop. Stuur ons hiervoor een foto van jouw kantoor en wensen en wij gaan voor je aan de slag!

Onze klanten

Contact

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Waarom Biophillic design je leven of dat van je werknemers positief kan veranderen? We leggen het je graag uit! Neem contact op zodat we iets af kunnen spreken.

©2024 Metiez

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

FAQ