Moswand

Ben jij op zoek naar een bijzondere decoratie voor op kantoor? Een decoratie waarmee jij de natuur naar binnen haalt en elke saaie, kille ruimte omtovert in een hippe werkplek? Ga dan voor een moswand. Een moswand is een compleet groene en onderhoudsvrije muur. Ondanks dat de wand gemaakt wordt van echt mos, heeft het geen water, warmte of licht nodig. Het is hierdoor bij uitstek geschikt voor op kantoor, scholen, overheidsinstellingen en andere bedrijven. Groen heeft bovendien een positieve invloed op de sfeer, gezondheid en creativiteit van jou en je collega’s.

Moswanden met jouw bedrijfsnaam of logo

Bij Metiez geloven we in de kracht van de natuur. Met onze moswanden richten we ons hier daarom volledig op. Naast klassieke moswanden, verkopen wij ook wanden met daarin bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam of logo verwerkt. Dit is een origineel entree of een leuke decoratie voor in de wandelgangen. Andere producten uit ons assortiment zijn onder andere de Urban Jungle Wall (een moswand met daarin ook andere planten en natuurlijke elementen) en CustomMoss (mos in verschillende vormen en maten, bijvoorbeeld voor aan het plafond). Ben je op zoek naar onderhoudsvrije planten? Ontdek dan onze Kokedama’s (mosballetjes die geen pot nodig hebben).

Onze producten

Iets voor jou?

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Neem gerust contact met ons op!

Moswanden kopen bij Metiez

Wil je moswanden kopen? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en social media. Naast dat wij jou graag informeren over onze mogelijkheden en tarieven, denken we met je mee. Zo kun je een foto van de ruimte sturen die je wilt laten inrichten. Wij zullen vervolgens met Photoshop een ontwerp maken. Uiteraard kun je, om een beter beeld van ons werk te krijgen, ook even onze fotogalerij bezoeken. Hierin zijn verschillende moswanden te bewonderen die wij reeds hebben geplaatst. Wacht dus niet langer, en maak van jouw kantoor een hippe en groene werkplek!

Onze klanten

Contact

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Waarom Biophillic design je leven of dat van je werknemers positief kan veranderen? We leggen het je graag uit! Neem contact op zodat we iets af kunnen spreken.

©2024 Metiez

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

FAQ