Kokedama

De Japanners zijn altijd vooruitstrevend geweest in hun omgang en connectie met natuur. De term Kokedama is dan ook afgeleid uit het Japans en betekent mosbal. Een Kokedama is een kamerplant met als bijzonder kenmerk dat er géén pot nodig is. De planten kunnen staan of hangen en stralen een natuurlijke sfeer uit. Er zijn verschillende Kokedama’s voor verschillende interieurwensen. De natuur heeft voor iedereen iets in huis!

Voor bedrijven

Ook op de werkvloer komen onze Kokedama’s goed tot hun recht. Vanwege het onderhoudsvrije gemak dat deze planten bieden zijn ze uitermate geschikt voor moeilijk bereikbare locaties of flex-plekken. Doordat ze geen water nodig hebben kunnen deze Kokedama’s ook boven computers of andere apparatuur hangen. Kortom, is er wél behoefte aan een groen uitzicht maar niet in het onderhoud ervan? 

Onderhoudsvrij

Normale planten of kokedama’s moeten verzorgd worden en hebben regelmatig water, licht en nieuwe aarde nodig. Onze Kokedama’s zijn échte planten, 100% natuurlijk en dusdanig geprepareerd dat ze geen verzorging nodig hebben. Het verwijderen van dode blaadjes of plantjes is dan ook verleden tijd! Dankzij deze natuurlijke behandeling blijven onze Kokedama’s jarenlang een traktatie voor je interieur. Zo hebben de mensen zonder groene vingers tóch een groen uitzicht!

Specificaties:

  • Te plaatsen op moeilijk bereikbare plekken
  • Volledig onderhoudsvrij
  • Geen water, licht of onderhoud nodig
  • Familie van de Japanse bonsai
  • Kokedama’s kunnen staan én hangen
  • Geen pot nodig

Thuis in groen

Bij Metiez zijn we thuis in groen. We voelen ons er welkom. Japanse geneeskunde kijkt al eeuwenlang naar de gezondheidsvoordelen van alles dat onze natuur te bieden heeft. Zij verwerken dit in alternatieve geneeswijze, hun voeding of in hun interieur. Kokedama’s zorgen voor deze sfeer op je werkplek, de rest van het kantoor en zelfs thuis. Zo heb je ondanks alle verplichtingen tóch de natuur in huis, zonder daarnaar om te kijken. Dat is de rust die de natuur ons biedt!

©2024 Metiez

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

FAQ