Mosmuur binnen

Duurzaam en groen is hip. Niet alleen kiezen we voor duurzame opties zoals zonne-energie, ook qua interieur kiezen we steeds vaker voor groen. Soms zelfs letterlijk, door extra veel planten in huis of op kantoor te plaatsen. Een andere leuke optie is een mosmuur binnen plaatsen. Met een mosmuur haal je letterlijk een stukje natuur naar binnen. Daarnaast heeft een mosmuur – in tegenstelling tot planten – geen onderhoud nodig. Je hoeft de groene muur geen water, warmte of licht te geven. Hierdoor is deze groene muur erg geschikt voor diverse ruimtes, zoals in de wachtkamer of bedrijfskantine.

Metiez ontwerpt jouw mosmuren binnen

Bij Metiez richten we ons volledig op het ontwerpen van mosmuren binnen. Qua mosmuur heb je bij ons de keuze uit verschillende stijlen en ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke groene muur of laat je bedrijfslogo in het mos verwerken. Voor fans van de urban jungle trend kunnen wij onze Urban Jungle Walls aanraden. Dit zijn mosmuren waarin ook andere planten en natuurlijke elementen worden verwerkt. Houd je van een speels effect? Dan is CustomMoss interessant voor jou. Bij deze optie kan het mos in diverse vormen worden gepresenteerd. Ga bijvoorbeeld voor mos langs het plafond of in lange, smalle stroken over de vloer.

Onze producten

Iets voor jou?

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Neem gerust contact met ons op!

Contacteer ons voor meer informatie over een mosmuur binnen kopen

Een mosmuur binnen kopen doe je bij Metiez. Vind je het lastig om een voorstelling te maken van het resultaat? Stuur ons dan foto’s toe. Wij zullen vervolgens met Photoshop een voorbeeld maken van de mosmuur. Uiteraard kun je voor inspiratie ook onze fotogalerij of social media accounts bekijken. Wij zijn onder andere actief op Facebook en Instagram. Tot slot kun je met vragen, voor meer informatie of een offerte ons natuurlijk bereiken via de e-mail of telefoon. Wij staan klaar om jou op weg te helpen naar een mooie, groene werkomgeving.

Onze klanten

Contact

Ben je benieuwd welke voordelen het heeft om de natuur weer naar binnen te halen? Waarom Biophillic design je leven of dat van je werknemers positief kan veranderen? We leggen het je graag uit! Neem contact op zodat we iets af kunnen spreken.

©2024 Metiez

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

FAQ