Een mooie en vriendelijke oplossing voor een scheidingswand.

Je kent het vast wel je bent net lekker op dreef op je werk en een collega krijgt een belletje, jullie werken wel met koptelefoons maar nog steeds wordt je afgeleid.

Of je hebt gezellig een etentje na afloop van je werkdag en wilt in alle rust genieten van je gezelschap en het eten. Maar dat wordt volledig onmogelijk gemaakt door al het gebabbel en geluid. Zodanig dat je het liefst weer zou vertrekken?

Verdient jullie werkplek meer sfeer? Wil je meer privacy op je werkplek? Zijn de ideeën vol kleur maar de muren wit? Overal ter wereld worden werkplekken groener en is er meer behoefte aan flexibele werkruimtes. Om dit mogelijk te maken hebben wij de MossDivider ontwikkelt.

Je wilt je kantoor, kantine, praktijk, restaurant of woonkamer opnieuw inrichten. wat dacht je van een sfeervolle, exclusieve Eye Catcher van onderhoudsvrij mos?

De Metiez MossDivider

Onze mobiele moswanden zijn echte sfeermakers en kunnen op iedere gewenste formaat worden geproduceerd. De MossDivider in verschillende hout soorten, kleuren en mos soorten zelfs als Jungle Walls.

Welke roomdivider je ook kiest, je krijgt altijd de beste kwaliteit van ons.

Wij gaan uit van de gouden snede.

Dit is ons uitgaanspunt en Michelangelo wist ons dat al te vertellen.

De stabiele mossdivider is leverbaar in verschillende houtsoorten, maten, frames, Onze mobiele moswanden zijn echte sfeermakers en kunnen op iedere gewenste formaat worden geproduceerd. Je hebt de keuze uit diverse hout soorten, kleuren, white wash en mos soorten en mos kleuren maar ook in een prachtige geheel eigentijdse Jungle wall.

 

Door de Corona tijd hebben wij samen met jullie gezocht naar een ideale, mooie, duurzame en betaalbare oplossing voor op kantoor.

Per 1 Juni 2020 hebben wij diverse maten MossDeskDividers toegevoegd aan ons assortiment.

En buiten onze bovenstaande MossDividers ook kleine RoomDividers.

Wil je meer weten contact ons gewoon even of download onze gratis digitale folder.

Informeer eens naar onze unieke scherpe prijzen, wij leveren de hoogste kwaliteit en alles wordt met even veel zorg en vakmanschap gemaakt.

Voor maten, kleuren en (grotere) aantallen neem contact op met Hans Westerduin 0031 (0)28878836

Voor ieder budget een passende mossdivider.