MossDividers, Roomdividers, Mobiele (mos)wanden   

In enkele weken tijd is de wereld en ons mooie vrije Nederland veranderd. Het lijkt alsof we in een slechte film leven, alleen kunnen we nu de knop niet uitdrukken.
Het is geen film het is werkelijkheid. Hoe uniek is het dat werkelijk niemand ter wereld op dit moment weet hoe, hoelang of wat er dan ook gaat gebeuren of hoe dit afloopt.

Niemand. 😮  Hoe vaak kunnen we dat zeggen?

We worden niet alleen economisch hard getroffen maar er is ook veel verdriet, eenzaamheid, prachtige plannen, vakanties, bruiloften, feesten, evenementen, beurzen en nog veel meer wat niet door ging en zal gaan.
Wij hopen dat iedereen er met zo min mogelijk verliezen door heen mag komen. En we betreuren degene die geen afscheid hebben of kunnen gaan nemen van hun geliefde, familie, vrienden en kennissen. 

Economisch vallen er nu al harde klappen, bij veel bedrijven vallen hard klappen, en staat het water al tot aan hun lippen. 😪  Orders stagneren en worden afgezegd, toeleverancier hebben geen of onvoldoende voorraden.

We kunnen alleen intens hoop dat de situatie niet te lang hoeft te duren en dat we wat verloren ging op één of ander manier kunnen en mogen herstellen. Wij van Metiez kunnen nog doorwerken, echter onze grote afnemers zoals hotels, horeca en kantoren liggen stil, ook wij merken dat. Toch hebben wij met de regels van het RIVM uiteraard in acht nemen wel de mogelijkheid om door te werken.

En we willen dat ook graag.

Uiteindelijk hebben we elkaar nu en straks heel hard nodig om alles draaiende te houden. Wij kunnen jullie helpen, wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen?
Samen staan we sterker. 💪

 

1,5 meter afstand houden?

De 1,5 meter regel zal nog wel een tijdje aangehouden worden ook nadat we weer het (normale) leven mogen hervatten.
Heb jij een nu een kantoor, bedrijf, horeca of werkplek waar de afstand niet te waarborgen valt nu of straks?
En wil je daar met zo min mogelijk storende en dure verbouwingen een oplossing voor vinden?

Onze MossDividers kunnen wellicht de oplossing voor jullie zijn?

De MossDividers zijn niet alleen fijn om 1,5 meter te waarborgen maar geven ook een stukje privacy, mocht men niezen of een keertje kuchen is dat natuurlijk geen enkel probleem een moswand absorbeert dit gemakkelijk.

💜Plastic is uiteraard een goedkopere en snelle oplossing.

Als we rekening houden met gevoelens van mensen nadat we weken alleen opgesloten hebben gezeten, mensen verloren hebben, en thuis hebben moeten werken, dan wil je eigenlijk deze nare tijd zo snel mogelijk vergeten toch?

MossDivders / Roomdividers afwisselen met plastic is niet alleen een mooie optie, maar ook een duurzame en groene oplossing. 💚
We willen ons na deze bizarre periode juist geborgen en veilig voelen.
Gelijkertijd worden omgevings geluiden verzacht en vergroen je ook je bedrijf.

 

mossdivider excape from

De MossDividers van Metiez zijn gemakkelijk verplaatsbaar in vele maten leverbaar.

Zeer gemakkelijk te verplaatsen. Met of zonder wieltjes.

Zouden onze MossDivider een oplossing voor jullie werkplek kunnen zijn?
Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op er zit een levertijd van 3 a 4 weken op dus wacht niet te lang om te overleggen.
Wij adviseren je graag wat de beste oplossing zou kunnen zijn voor jullie situatie.
En zijn er ook eerlijk in als het niet de beste oplossing voor jullie is!

Wij leveren altijd de beste kwaliteit en vakmanschap tegen scherpe prijzen.
Voor ieder budget een passende mossdivider.
Wil je graag de ( interieur ) look die jullie zo zorgvuldig hebben gekozen en hebben laten uitvoeren zo min mogelijk aan te tasten?
Wij werken ook met de gulden snede wat voor architecten van groot belang is.

Hoe fijn zou het zijn om deze bizarre periode zo snel mogelijk te mogen vergeten?
Een prachtig, groene natuurlijk Eye Catcher als verrassing op de werkplek om iedereens veiligheid te respecteren?
Een stukje bos en natuur wat we de afgelopen tijd ook hebben moeten missen is een bijzonder geruststelling en attent gebaar bij het terugkeer proces.

💚 Kies je voor strak, robuust, chique, modern of zelf een jungle look?

Tip:

Denk ook aan een éénrichtingsweg te creëren op de werkplek, pijlen met een looproute en zorg voor voldoen hygiëne mogelijkheden.
Neem bij het betreden van bv de kantoorplek een papieren desktop mee en gooi die elke avond zelf in de prullenbak. En houd je werkplek goed schoon, het toetsenbord de muis.

Voor informatie, overleg, sparren of voor maten, kleuren en (grotere) aantallen neem contact op met Hans Westerduin 0031 (0)628878836 Metiez Nature Matters

Op Instagram vind je ons mosschilderijen.metiez